ONLINE TALKSHOW MEIERIJSTAD: 2 JULI 2020

De ondernemersverenigingen van Meierijstad slaan de handen ineen om hun leden een online talkshow te bieden met nationale topsprekers. Op 2 juli gaan journalist Frénk van der Linden, ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal en psycholoog en (internationaal) spreker René Diekstra in gesprek met elkaar en ondernemers uit Meierijstad.

De talkshow brengt landelijke sprekers en lokale ondernemers online samen. Ondernemerschap is het onderwerp, Meierijstad is de gemeente. Van de ondernemersverenigingen binnen Platform Ondernemend Meierijstad (POM) tot die van Keldonk, Zijtaart en Eerde: de ondernemersverenigingen van Meierijstad doen in de breedte mee. Daarmee bieden de verenigingen hun leden in coronatijd een positieve en inhoudelijk goede avond, met volop inspiratie en verbinding.

 

De online talkshow vindt plaats op 2 juli van 19.00 tot 20.15 uur, en is gratis toegankelijk voor alle leden van de ondernemersverenigingen van Meierijstad. Meer informatie is te vinden op www.pom.nl/online-talkshow-meierijstad.