Agenda

De agenda van het EOV is niet overvol maar zet af en toe een bijeenkomst of activiteit op de agenda. Onze primaire doelstelling is, het in een aangename sfeer, bevorderen van onderlinge en externe zakelijke contacten. 

ONLINE TALKSHOW MEIERIJSTAD: 2 JULI 2020

De online talkshow vindt plaats op 2 juli van 19.00 tot 20.15 uur, en is gratis toegankelijk voor alle leden van de ondernemersverenigingen van Meierijstad. Meer informatie en aanmelden: www.pom.nl/online-talkshow-meierijstad.


DAS VUDEL KONINGSFEST: 20 FEBRUARI 2020

20 Februari zal das Vudel Koningsfest wieder anfangen. Indien je gezellig met de EOV mee wil dan kun je je aanmelden via info@eerdseondernemers.nl dit kan tot 1 december 2019. Bestelde kaarten zijn definitief en zullen worden doorbelast.


NIEUWJAARSBORREL 1 JANUARI 2020


JUBILEUM EOV 40  

 

EOV bestaat 40 jaar! En dat gaan we vieren. De Eerdse Ondernemers Vereniging is opgericht in het jaar 1979 door een aantal ondernemers. Dat er in Eerde een goed ondernemersklimaat heerst is te zien aan het groot aantal leden, wel meer dan 75 bedrijven zijn aangesloten bij deze vereniging. Tijdens het eerste weekend van oktober 2019 zullen we hier veel aandacht aan besteden: EERDE IN HET PARK.  4 dagen feest, van 3 tm 6 oktober! Een Gave happening waarmee geld wordt opgehaald voor Eerde. Zet het vast in je agenda en volg ons hier en via onze Facebookpagina! Dan blijf je op de hoogte van meer nieuws!